Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، امروز چهارشنبه روزنامه ‌های اسرائیلی به گزارش های دستگاه‌های امنیتی اسرائیل در خصوص توانایی گردان های قسام شاخه نظامی حماس در نفوذ به تلفن ‌های همراه افسران و سربازان اسرائیلی که پیش از این نیز از سوی این گروه انجام شده بود پرداختند.

پایگاه خبری عبری زبان آی ۲۴ دیروز سه شنبه به نقل از منابعی در واحد سایبری ارتش اسرائیل اعلام کرد: این واحد توانسته تلاش متخصصان حماس برای نفوذ به حساب‌ های شخصی و تلفن های همراه نظامیان اسرائیلی را ناکام نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: عملیات نفوذ با استفاده از حساب های جعلی با تصویر دختران اسرائیلی در شبکه های اجتماعی برای نزدیک شدن به نظامیان اسرائیلی انجام شده است.

عودید یارونفی نویسنده روزنامه هاآرتص معتقد است توانایی عناصر حماس برای نفوذ به تلفن های همراه نظامیان اسرائیلی حمله ای سایبری در کنار عملیات پرتاب بادبادک ها و بالن های آتش زا از سوی غزه می باشد.

وی در ادامه مقاله خود گفت: این حمله جاسوسی تعجب مسئولان امنیت سایبری که از جزئیات این حمله با خبر بودند را برانگیخته است که طی آن عناصر حماس صفحاتی جعلی در فضای مجازی ایجاد کرده بودند و بر سربازان و افسران ارتش اسرائیل متمرکز شده بودند.

یارونفی افزود: عناصر حماس در جریان گفتگوهایی طولانی که حتی به مدت یک سال به طول انجامیده است با نظامیان اسرائیلی برای جلب اطمینان آنها انجام داده اند، آنها این گفتگوها را با زبان عبری در سطح عالی انجام داده و پس از مدت زمان طولانی و جلب اعتماد از سربازان و افسران اسرائیل می خواستند که نرم افزارهایی را در گوشی های تلفن همراه خود نصب کنند که از جمله ی آنها نرم افزارهای مربوط به جام جهانی فوتبال بوده است که از طریق آن ها توانسته اند به تلفن همراه نظامیان اسرائیلی نفوذ کنند.

روزنامه هاآرتص اعلام کرد: ارتش اسرائیل در اقدامی برای شناسایی سربازان و افسرانی که در این عملیات مورد نفوذ قرار گرفتند اقدام کرده تا پس از اطلاع از هویت این افراد اقدامات احتیاطی را برای عدم تکرار این ماجرا انجام دهند و ارتش تاکید نموده صدها نظامی ارتش این گونه نرم افزارها را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده‌اند.

این روزنامه صهیونیستی افزود: نظامیان اسرائیلی در ادامه گفتگوهای خود با کسانی که تصور می کردند دختران جوان اسرائیلی هستند از آنها خواسته می‌شد تا نرم افزارهای دیگری را روی گوشی‌ های تلفن همراه خود نصب کنند که از این طریق عناصر حماس می‌توانستند به گوشی های تلفن همراه نفوذ کرده و اطلاعات آن را از جمله تصاویر، شماره تلفن ها و ایمیل های آنها را استخراج نمایند.

روزنامه اسرائیلی هاآرتص در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرد: عناصر حماس توانستند دوربین ها و بلندگوهای گوشی های تلفن همراه نظامیان اسرائیلی را فعال کرده و آنچه در پادگان های ارتش اتفاق می‌افتد را رصد نمایند از جمله پایگاه های نزدیک به نوار غزه که با استفاده از تلفن های همراه نظامیانی که در این مناطق خدمت می‌کردند به استخراج اطلاعات استراتژیک این پایگاه ها اقدام کرده بودند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز در این خصوص نوشت: بخش حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل اعلام کرد حماس توانسته نرم افزارهایی را برای گوشی های تلفن همراه تولید کرده و آن را در فروشگاه گوگل پلی قرار دهد.

این روزنامه همچنین افزود: عناصر حماس در بخش دیگری از عملیات از طریق حساب های جعلی واتساپ سربازان ارتش اسرائیل که از طریق صفحات فیسبوک آنها به اطلاعات واقعی این افراد دست یافته بودند با سربازان زن اسرائیلی وارد گفتگو می‌شدند.

این روزنامه عبری زبان ادامه داد: مقامات اسرائیلی نتوانسته اند عناصر حماس که به این عملیات مبادرت ورزیدند را بازداشت نمایند چرا که برخی از آنها در نوار غزه بوده و برخی دیگر از خارج از مرزهای اسرائیل فعالیت می کنند.

روزنامه اسرائیل هایوم در گزارشی تحت عنوان «تلاش حماس برای نفوذ به تلفن های همراه جنوب» اعلام کرد: حماس توانست برنامه ای با نام «گلدن کاپ» را در فروشگاه گوگل پلی قرار دهد که کاربر با نصب آن می ‌تواند مسابقات جام جهانی فوتبال را مشاهده کند.

این روزنامه عبری زبان افزود: این نرم افزار تحت نظارت ۸ نفر از کاربران واتساپ و 3 نفر از کاربران فیسبوک بوده که همه آنها از نام های یهودی مانند نوعا زوهر استفاده می کرده اند از این حساب ها در شبکه های اجتماعی از سال ۲۰۱۷ مورد استفاده بوده است.

اسرائیل فلسطین حماس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اسرائیل فلسطین حماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اسرائیل درصدد کنترل نوار مرزی مصر ـ غزه است؟

با آنکه تانک‌های اسرائیلی حمله به رفح را آغاز کرده وظاهرا نوار مرزی رفح- فیلادلفیا را اشغال نمودند اما به نظر می‌رسد این اقدامات بیش از آنکه برای اشغال کامل جنوب غزه باشد، حرکتی تاکتیکی است.

به گزارش مشرق، تصویب مرحله نخست حمله رژیم صهیونیستی به شرق رفح و در عین حال پذیرش طرح پیشنهادی دوحه- قاهره از سوی جنبش حماس سبب پیچیده‌تر شدن معادلات میدانی در باریکه غزه شده است. طی دو هفته اخیر هیات‌ مذاکره کننده حماس با حضور در دوحه و قاهره به دنبال رسیدن به راه‌حلی برای توقف جنگ، تبادل اسرا و بازسازی باریکه غزه بود اما به دلیل پافشاری طرف اسرائیلی بر «خط قرمز» عدم ارائه ضمانت برای پایان جنگ، مذاکرات آتش‌بس با شکست مواجه شد. برخی تحلیلگران معتقدند عملیات اخیر نشان دهنده برنامه ارتش اسرائیل برای فتح تدریجی و «سنگر به سنگر» شهر رفح بدون برانگیختن حساسیت‌ها در افکار عمومی است. گروهی دیگر اما با رد این نظر معتقدند «عملیات محدود» اسرائیل در رفح با هدف افزایش قدرت چانه‌زنی تیم اسرائیلی در مذاکرات دوحه- قاهره دنبال می‌شود.

طی هشت ماه اخیر مقامات دولت نتانیاهو بارها با گرفتن انگشت اتهام به سوی قاهره و جنبش حماس مدعی شدند که گروه‌های مقاومت به وسیله صدها تونل اقدام به انتقال سلاح از صحرای سینا به مقصد نوار غزه کردند. با وجود رد این ادعا از سوی مقامات مصری اما اعضای تندرو کابینه نتانیاهو خواهان اشغال کامل این منطقه و به دست گرفتن کنترل مناطق مرزی شدند. مهم‌ترین محور محل منافشه در این کارزار، محور فیلادلفیا به طول ۱۴ کیلومتر (۸.۷ مایل) است. پیشتر مقامات دولت عبدالفتاح السیسی بارها به همتایان خود در تل‌آویو هشدار داده بودند که آغاز عملیات نظامی در رفح و کوچ اجباری ساکنان به صحرای سینا به معنای عبور اسرائیل از «خطوط قرمز» مصر است. البته ناگفته نماند که از زمان آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، مقامات قاهره درخصوص عبور تل آویو از خط قرمزِ قاهره اظهارنظری نکرده و ترجیح دادند به محکومیت شفاهی عملیات، بسنده کنند. همین امر، اعتراضات گسترده ای را در فضای مجازی علیه قاهره به دنبال داشت تا جایی که برخی اعلام کردند: «با ورود اسرائیل به گذرگاه رفح، تمامیت ارضی مصر نقض شد. واکنش قاهره چیست؟»

مهم‌ترین بهانه رژیم صهیونیستی برای آغاز عملیات نظامی در شرق رفح، وجود گردان‌های نظامی حماس در این منطقه است. تنها ساعاتی پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی از سه شرط «نابودی تمام زیرساخت‌های نظامی- سیاسی حماس»، «آزاد اسرا» و «تغییر ژئوپلیتیک غزه» رونمایی کرد. طی ۲۱۵ روز اخیر دستور کار اصلی عملیات نظامی اسرائیل در سراسر غزه دستیابی به اهداف فوق بوده است. ارتش رژیم صهیونیستی امیدوار است با رخته به شرق رفح ضمن پیدا کردن اسرا، مقر فرماندهی و تونل‌های حماس، بتواند گامی جدی در مسیر آزادی اسرا بردارد. همچنین صهیونیست‌ها امیدوارند بتوانند نشانه‌ای از رهبران میدانی- اطلاعاتی حماس یعنی محمد ضیف و یحیی سنوار پیدا کنند.

بامداد روز سه‌شنبه هفتم مه، تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش اسرائیل وارد منطقه شرق رفح شد. این گذرگاه در حدود ۳ کیلومتری (۱.۸ مایلی) مرز فلسطین- مصر قرار دارد و تا محور فیلادلفیا امتداد پیدا می‌کند. اشغال این منطقه مرزی از سوی اسرائیل با آنکه نقض آشکار توافق کمپ دیوید است اما منابع نزدیک به کابینه نتانیاهو مدعی شدند که این عملیات باهماهنگی میان تل‌آویو- قاهره رخ داده و نیروهای ارتش اسرائیل پس از اتمام عملیات از این منطقه عقب‌نشینی خواهند کرد. به گزارش «تایمز اسرائیل» مقامات ارتش اسرائیل از هدف قرار گرفتن بیش از ۱۰۰ مرکز وابسته به حماس، کشف ۳ تونل و شهادت ۲۰ تن از مجاهدان فلسطینی خبر دادند. منابع فلسطینی اما خبر از شهادت ۲۷ تن، به‌ویژه ۸ کودک در شرق رفح خبر می‌دهند.

همزمان با آغاز عملیات نظامی ارتش اسرائیل در رفح، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تماس تلفنی با رهبران ایران، ترکیه و قطر از پذیرش پیشنهاد آتش‌بس در غزه خبر داد. ابتکار حماس در «ساعت صفر» حمله رژیم صهیونیستی به شرق رفح سبب شده است تا اعضای کابینه جنگ در اسرائیل با تشدید فشارهای داخلی- بین‌المللی مواجه شده و نتوانند تصمیمی قطعی برای بازگشت به میز مذاکره یا ادامه جنگ اتخاذ کنند. طی شبانه‌روز اخیر میزان فشار خانواده اسرای اسرائیلی و بازیگران میانجی به قدری افزایش یافته که تل‌آویو مجبور به اعزام هیات فنی به قاهره شده است.

برخی منابع عبری معتقدند که آمریکا و کشورهای عربی از احتمال پذیرش پیشنهاد تعدیل شده به طرف فلسطینی خبر داشتند اما این موضوع را با تل‌آویو به اشتراک نگذاشتند. ظاهرا مقامات اسرائیلی اطلاعی از تعدیل پیشنهاد ارائه شده به حماس نداشتند. این پیشنهاد جدید در هفته آخر مذاکرات به طرف فلسطینی ارائه شده و پیش از این صحبتی درباره آن انجام نشده بود. در این ابتکار مصری قاهره به عنوان ضامن آتش‌بس پایدار میان مقاومت و اسرائیل معرفی شده است. به عبارت دیگر جنبش حماس با پیشنهاد مصر موافقت کرده نه طرف اسرائیلی! پس از رسانه‌ای شدن این موضوع طرف اسرائیلی اعلام کرد که طرح پیشنهادی مصر خواسته‌های تل‌آویو را تامین نمی‌کند و به دنبال آن ارتش رژیم به عملیات خود در شرق رفح ادامه خواهد داد. نکته جالب توجه آن است که ظاهرا ویلیام برنز و تیم آمریکایی حاضر در این مذاکرات از جزئیات این پیشنهاد جدید اطلاع داشته اما درباره جزئیان آن به طرف اسرائیلی اطلاع ندادند.

بهره سخن

با آنکه تانک‌ها و جنگنده‌های اسرائیلی حمله به شرق رفح را آغاز کرده و ظاهرا نوار مرزی رفح- فیلادلفیا را اشغال نمودند اما به نظر می‌رسد این اقدامات بیش از آنکه برای اشغال کامل جنوب غزه باشد، حرکتی تاکتیکی با هدف تقویب موضع طرف اسرائیلی در مذاکرات دوحه- قاهره باشد. تنها ساعاتی پس از انتشار تصاویر ورود زره‌پوش‌های اسرائیلی به محور فیلادلفیا و نقض توافق کمپ دیوید، منابع عبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی عملیات محدود را در رفح آغاز کرده و فعلا قصدی برای حمله بزرگ به این منطقه ندارد. به نظر می‌رسد مقامات اسرائیلی پس از ناکام ماندن در تحمیل شروط خود به طرف فلسطینی، حال به دنبال آغاز عملیات روانی جدید و تضعیف موقعیت میدانی جنبش حماس در باریکه غزه هستند تا از این طریق بتوانند امتیازهای بیشتری در پای میز مذاکرات سیاسی از جنبش حماس و سایر بازیگران میانجی به دست آورند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • دوئل دیدنی روزنامه نگاران فلسطینی و اسرائیلی بر سر ایران
  • چرا اسرائیل درصدد کنترل نوار مرزی مصر ـ غزه است؟
  • بازی تقصیر در رفح
  • هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند
  • قتل مشکوک یک اسرائیلی در مصر | ژنرال بلندپایه یا بازرگان؟
  • انتشار تصاویری از تانک‌ اسرائیلی در خیابان‌های رفح
  • تغییر برنامه رئیس سیا برای سفر به اسرائیل
  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • تصاویری از عملیات موفق حماس علیه پایگاه نظامیان صهیونیست | قدرت موشک‌های کوتاه برد رجوم را ببینید + ویدئو
  • در حمله غیرمنتظره قسام 10 نظامی اسرائیلی زخمی شدند؛ امیدی به زنده ماندن4نفر نیست